Om Mille Mortensen

Jeg har i mere end 20 år både forsket og undervist indenfor ledelses- og organisationsudvikling.

Jeg har undervist både ledere i masteruddannelser og studerende på kandidatuddannelser ved adskillige højere læreanstalter, herunder Københavns Universitet, Copenhagen Business School og Roskilde Universitet.

Jeg har forsket ved Institut for psykologi på Københavns Universitet i mere end 10 år.

Jeg er en efterspurgt foredragsholder og arbejder for både private og offentlige organisationer som konsulent. Jeg har medvirket i TV, aviser og radio mange gange og betragtes som ekspert indenfor krænkende handlinger, mobning, arbejdspladskultur, ledelse og psykologisk tryghed. Jeg har udgivet flere videnskabelige artikler, deltaget i flere podcast og har lavet to dokumentarer i samarbejde med TV 2.

Jeg har bl.a. samarbejdet med TV 2, Novo Nordisk, Dansk Arbejdsgiverforening, Udenrigsministeriet, lægemiddelstyrelsen, Dansk Politi, Kriminalforsorgen, Banedanmark, Rigshospitalet, HOFOR, IBM, FOA, DMI, BUPL, Odense Universitets hospital, Nordisk Film TV, TV SYD, HK, Forsvarsakademiet, IDA, DMJX, Beredskabsstyrelsen, mange kommuner og samtlige regioner i Danmark.

Kunder

Det siger mine kunder

“Mille var helt afgørende for det arbejde vi satte i gang, og de resultater vi indtil videre har skabt. Mille er både professionel og klog og behagelig at arbejde sammen med, og så er hun meget omsorgsfuld, og aldrig dømmende. Det gjorde en afgørende forskel for mig, der som øverste ansvarlig for TV 2, skulle bringe vores arbejdsplads gennem stormvejr.”

 

– Anne Engdal Stig Christensen, CEO, TV 2

“Dit oplæg blev rigtigt godt modtaget af kollegerne – det var virkelig en fornøjelse. Masser af god inspiration, også til vores fremadrettede arbejde med psykologisk tryghed i organisationen.”

 

– Mads Weck Hansen, souschef, Udenrigsministeriet

“Jeg havde den store fornøjelse at arbejde med Mille under min tid som direktør i Lægemiddelstyrelsen. Mille var super professionel og hvad vigtigere er: Hendes arbejde og rådgivning bygger på en dyb indsigt og lang tids forskning. Vi var alle imponerede!”

 

– Thomas Senderovitz, Senior Vice President, Novo Nordisk